Semesterbostad i Örby

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum

Välkommen att fira din semester i detta vackra trähus mitt i centrala Örby i Marks kommun. Huset är högt beläget och med sol nästan hela dagen. Huset har omsorgsfullt renoverats under några år och har behållit den gamla äkta känslan som man bara kan få i ett äldre hus. Ett klassiskt svenskt trähus i 30tals-anda.

På mittenplan som är husets entré finns ett kök och vardagsrum med matsal, en trappa upp har man 2 sovrum och badrum med dusch, ett rum med en säng på 180cm, det andra sovrummet har en säng på 120cm samt en enkelsäng 90cm. På bottenplan finns en fint inredd källare med toalett och en bekväm soffa som man enkelt kan göra till en bäddsoffa 120cm.

På utsidan finns det gott om plats att umgås på den stora tomten här kan man såväl spela fotboll, njuta av blommor, fåglar och upptäcka många spännande insekter. På den stora altanen kan man njuta av morgonens varma dryck eller dagens grillade middag och se solen gå ner över träden.

Med endast en promenad på 1km kommer man till en vacker sandstrand och svalkande bad i Hanatorpssjön. I detta område ansluter Hanatorps Camping och här kan man hyra sup/paddelboard. Det finns också en kiosk som säljer enklare mat och givetvis glass. Samt en Thai restaurang som har öppet sommartid.

Den som är intresserad av textil industrihistoria ska absolut besöka Rydal. Ett välbevarat brukssamhälle, klassat som riksintresse och uppbyggt runt ett av Sveriges första spinnerier.

Marks golfklubb ligger 2,9km från huset här kan du spela naturskön golf på banor med stor variation och om lusten faller på. Med endast en 20 minuters bilresa kommer man in till centralorten Borås. Här finns både fina shoppingmöjligheter, ett stort utbud av restauranger och cafeér men även roliga aktiviteter för både små och stora äventyrare. Upplev vilda djur på Borås Djurpark, spännande experiment, klätteräventyr och mycket mer.

Varmt Välkomna!

Avstånd

  Golf: 2900 Meter
  Flygplats: 38000 Meter
  Restaurang: 1000 Meter
  Avstånd till vattnet: 1100 Meter
  Parkering: 20 Meter
  Granne: 30 Meter
  Buss: 200 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
3 Sovrum
2 Badrum
Internet
Tvättmaskin
Dusch
Barnstol
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: Chromecast
2 Sovrum: (1DS)+(2S)
1 Soverum (i källaren): (1E)
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: Wc, tvättställ
1 Utomhus: Utemöbler, kolgrill
och: Jordvärme/bergvärme, trädgård 1500 m2, villakvarter, Rökförbud

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Utomhus faciliteter

Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden