Semesterbostad mh37251

  • Semesterbostad
  • 16 Sängplatser
  • 7 Sovrum
  • 2 Badrum

Välkommen till ett behagligt boende i ett stort, mysigt lanthus i vacker natur, med en atmosfär och omgivning som hämtade ur Astrid Lindgrens Emil i Lönneberga. Ja, du riktigt väntar dig att Emil plötsligt ska titta fram bakom snickerboa.

Du har gångavstånd till tre sjöar varav en med ädelfisk, fiskekort krävs. Mycket rofyllt läge med långt till grannar. På tomten finns en öppen grillplats med sittplatser för mysiga kvällar runt en lägereld. På kullen intill finns en underbar terrass möblerad med bord och stolar med sol hela kvällen med en mycket charmig vedeldad bastu med plats för 4-5 personer.

På nedre botten finns ett stort lantkök med plats för 6 personer och hög standard med kyl, frys, disk samt tvättmaskin finns. Här finns separat matrum med stor matsalsmöbel för 12 gäster, vardagsrum, sovrum med 3 bäddar samt toalett och bad som är nyrenoverat. Huset har centralvärme och el/vedpanna i kök. På övre plan finns 6 st sovrum med två respektive tre bäddar och en stor hall. En roddbåt är inkluderat i hyran, möjlighet finns att hyra ytterligare båt.

Huset ingår i egendomen Boo Fideikommiss, som innefattar Boo slott. Egendomen ligger drygt 40 km sydost om Örebro och omfattar 15 000 hektar. Härutöver tillkommer cirka 1 000 ha vatten. Det finns goda möjligheter till naturupplevelser, skogspromenader och fiske. Dessutom arrangeras på Boo under höst och vinter drev- och gruppjakter. På egendomen finns många fina kulturbyggnader.

I området finns många vandringsleder i natursköna omgivningar och vackra naturreservat av olika karaktärer. Detta boende är ett perfekt utgångsläge för att upptäcka det vackra Närkelandskapet på cykel och det finns flera cykelleder att välja bland.

Välkommen till ett underbart hus i naturskön miljö!

Avstånd

  Golf: 32000 Meter
  Shopping: 17000 Meter
  Restaurang: 6000 Meter
  Avstånd till vattnet: 400 Meter
  Parkering: 2 Meter
  Granne: 500 Meter
  Buss: 5000 Meter

Inomhus faciliteter

16 Sängplatser
7 Sovrum
2 Badrum
TV
Tvättmaskin
Dusch
Barnstol
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: TV
7 Sovrum: (3S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(1DS)+(1DS+1S)
Kök: barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, vedspis, spisfläkt, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch, golvvärme
Bad/WC: wc, tvättställ, golvvärme
och: centralvärme, utegrill, naturtomt med träd 1000 m2, blandad möblering, underbara omgivningar, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt

Köks faciliteter

Diskmaskin
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Vedeldad spis
Köksfläkt
  Vatten : Brunnsvatten

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden