Semesterbostad mh37793

  • Semesterbostad
  • 6 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Exceptionellt vackert och trevligt beläget semesterhus med alla krav uppfyllda för en riktigt fantastisk semester.

Huset är ett klassiskt småländskt semesterhus som blivit fullkomligt omgjort och nyrenoverat av ägaren som själv har ett snickeriföretag. Hela huset är byggt och renoverat för att framstå som ett perfekt semesterhus där ni kan vara säkra på att få en riktigt skön upplevelse.

På ovanvåningen ligger sovrummen, och inte minst ”master bedroom” är en underbar plats att vistas i. Från fönstret i detta sovrum kan ni blicka ut över den vackra sjön Storsjön ca 50 meter bort. Här uppe finns dessutom ytterligare 1 sovrum med 2 enkelsängar samt ett allrum med TV där soffan är en bäddsoffa för 2.

Undervåningen är om möjligt ännu attraktivare. Köket är synnerligen inbjudande och här finns förutom all modern utrustning även en känsla bevarad av tradition och kultur, inte minst p g a att ägaren sparat en liten del av de ursprungliga stockarna och låtit dem bli en dekoration i sig själva. Köket har dessutom en skön matplats från vilken ni blickar ut över den fridfulla omgivningen. Innanför köket ligger ett ombonat allrum där man gärna slår sig ned tillsammans för att umgås framför TV eller för att prata om dagens och morgondagens upplevelser. Där finns även en kakelugn som höjer hemtrevnaden och som blir en naturlig samlingspunkt för er som hyr detta vackra hus under den kalla årstiden då möjligtvis vinden tjuter runt knuten och regnet piskar på fönstren. På undervåningen finns även ett väldigt inbjudande litet läsrum där man gärna sitter i lugn och ro med en god bok, lite skön musik eller för sig själv med datorn uppkopplad på husets kostnadsfria wifi. På undervåningen, mellan kök och entré ligger även det exceptionellt fräscha badrummet med den vackra, klassiska bastun i anslutning.

Utemiljön är minst lika inbjudande som huset i sig! En kort promenad genom en vacker och väl gallrad hage, längs en upptrampad stig tar er ned till den fridfulla sjön Storsjön där er båt ligger redo att ta er ut på fiske (fiskekort) eller bara en liten roddtur med eller utan picknickkorg. Sjön är mycket fiskrik och vacker med näckrosor som blommor i strandbrynet. Det går utmärkt att bada i sjön vid huset men för solbad och långa dagar vid stranden väljer ni möjligtvis kommunala bad i omgivningen.

Utflyktsmöjligheter finns i stor mängd och dagsutflykter till såväl shopping (Gekås), äventyr (High Chaparall), salta bad vid Falkenberg, Halmstad eller Varberg liksom storstadsbesök i ex vis Göteborg fyller de dagar ni mot förmodan inte vill tillbringa vid detta vackra och sköna semesterhus.

Avstånd

  Golf: 30000 Meter
  Shopping: 15000 Meter
  Restaurang: 15000 Meter
  Avstånd till vattnet: 50 Meter
  Parkering: 5 Meter
  Granne: 300 Meter

Inomhus faciliteter

6 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
DVD
Radio
TV
Internet
Satellit tv/kabel tv
Tvättmaskin
Bastu
Dusch
Barnstol
Vedeldad spis
Trådlöst internet
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: (1DE), kakelugn, radio, DVD, gratis trådlöst internet/WiFi, TV, kabel-tv
2 Sovrum: (1DS)+(2S)
Kök: barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, vedspis, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch, golvvärme, bastu
och: elvärme, utegrill, naturtomt med träd 9000 m2, modern möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 12 Fot

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Vedeldad spis
  Vatten : Brunnsvatten

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Utsikter

Hav

Andra semesterboenden

ihse1801.652.1
ihse1768.655.1
mh6788
mh71968
mh76648