Semesterbostad mh38042

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Hemtrevlig stuga med rofyllt läge med strålande havsutsikt över Fräknefjorden och Orust. Här bor ni på en rymlig tomt med både gräsmatta och naturtomt med flera uteplatser där ni kan njuta tillfullo av naturen och den vackra utsikten. En perfekt stuga för familj som vill bo i vacker och lugn omgivning med bara några minuter till salta dopp.

Börja dagen med ett morgondopp från er ”egna” badplats med klippor och naturstrand endast 300 m från stugan. Badplatsen besöks endast av ett fåtal grannar, så här kan ni räkna med att vara mer eller mindre för er själva. Efter morgondoppet kan det vara skönt att sätta sig på någon av uteplatserna och duka upp en härlig frukost med nybryggt kaffe.

Stugan är i ett plan med naturen in på knuten med goda chanser att se både rådjur, älg och räv. Här finns även fina vandringsleder i området. Huset rymmer två sovrum med vardera två enkelsängar. Ljust kök med bänkdiskmaskin, matplats samt utgång till stenlagd altan. Vardagsrum med sittmöbel och TV-hörna. Badrum med dusch och WC. Ytterligare en altan finns med tak i fall ni vill sitta mer skyddat.

Många sevärdheter och attraktioner i närområdet. Till Ljungskile centrum med service och nöjen når ni på bekvämt bilavstånd, 9 km. Här finns många bra restauranger så som Lyckorna brygga, Musselbarnen och Laxbutiken. Ni kan ni även paddla kajak eller åka på en båttur i skärgården.

Välkommen till en hemtrevlig stuga med rofyllt läge och vacker havsutsikt!

Avstånd

  Golf: 7000 Meter
  Shopping: 9000 Meter
  Restaurang: 7000 Meter
  Avstånd till vattnet: 300 Meter
  Parkering: 5 Meter
  Granne: 50 Meter
  Buss: 3000 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
DVD
TV
Dusch
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: DVD, TV
2 Sovrum: (2S)+(2S)
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan med tak, Uteplats, carport, elvärme, utegrill, naturtomt 2000 m2, blandad möblering, utsikt över vatten, Rökförbud

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt
  Vatten : Brunnsvatten

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler
Carport

Utsikter

Hav

Andra semesterboenden

mh37808
mh16874
mh38070
mh48604
mh55522