Semesterbostad mh41430

  • Semesterbostad
  • 10 Sängplatser
  • 4 Sovrum
  • 1 Badrum

Underbart, borgerligt fritidshus byggt 1870. Det ligger i den skogbevuxna omgivningen av byn Cernoy-en-Berry (1 km) där tre avdelningar samlas: Cher, Loiret och Nièvre (Bourgogne). En sak är säker på att du inte kommer att bli uttråkad! Om du följer Route Jacques Coeur, den äldsta slottsträckan i Frankrike, leder den till 1500-tals slott i Argent-sur-Sauldre (19 km), Gien och Aubigny-sur-Nère (båda på 20 km) och mer. För de världsberömda vinerna går du till den medeltida staden Sancerre (35 km), där du hittar många vingårdar där du kan smaka och köpa de mest gudomliga vinerna . När du är i området, kan du inte lämna ett besök på mejeriet i hamnen Chavignol för att prova den läckra geten "ost" Crottin de Chavignol ". Har du alltid velat veta mer om häxverk? I Concressault ( 9 km) Din kunskap kommer att utökas i häxkonstmuseet. Kylning och vattenrutschning i rekreationssjön i Argent-sur-Sauldre. Swimmingpool i Gien. Golfbana (27 hål) i Sully-sur-Loire (44 km) ). Tennisbana på 1,5 km. Bageri i Barlieu (7 km). Supermarket i Châtillon-sur-Loire (10 km). Egenskapsbyggnad med omfattande grunder. Den enorma trädgården är ett paradis för barn. De kan använda gunga och spela fotboll , volleyboll och badminton (det finns ett nät) till deras hjärtas innehåll medan du läser din bok på terrassen med teak trädgårdssats, grill och utsikt över skogsmark. Hela vägen på baksidan av trädgården är en babbling liten bäck. De vänliga ägarna bor också på gården. Det är möjligt att se varandra i trädgården men din integritet kommer att respekteras. Exceptionellt välskött för inredning. Så fort du kommer in kommer du att känna att du har kommit hem. Lägg märke till det autentiska mosaikgolvet i ingången. Vardagsrummet har vackert inredats med målningar gjorda av ägaren, en dekorativ mantelpiece, TV och DVD-spelare och dörrar som öppnar ut mot terrassen. Separat kök med öppen spis

Avstånd

  Strand: 27.9 km
  Shopping: 12 km
  Restaurang: 1.5 km
  Avstånd till vattnet: 1.5 km
  Avstånd till andra hav: 9.5 km
  Tåg: 19.2 km

Inomhus faciliteter

10 Sängplatser
4 Sovrum
2 Enkelsängar
3 Dubbelsängar
1 Badrum
1 Våningssängar
0 Våning nr.
DVD
TV
Internet
Tvättmaskin
Öppen spis
Dusch
Badkar
Torktumlare
Trådlöst internet
  Typ: Semesterbostad
Bottenvåningen: (Entré, Vardagsrum(TV, DVD-spelare), Matplats i köket(öppen spis, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys), WC(toalett ), fransk balkong)

På våning 1: (sovrum(enkelsäng(90 x 200 cm), dubbelsäng(160 x 200 cm), vagga), sovrum(våningssäng), sovrum(dubbelsäng(160 x 200 cm)), badrum(badkar, dusch), WC(toalett ))

På våning 2: (sovrum(enkelsäng(90 x 200 cm), Dubbelsäng eller 2 enkelsängar))

torktumlare, tvättmaskin, terrass, trädgård, trädgårdsmöbler, grill, parkering

Köks faciliteter

Utrustat kök
Diskmaskin
Mikrovågsugn

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Terrass
Grill
Trädgårdsmöbler
Parkering

Andra semesterboenden

mh35349