Semesterbostad mh51862

  • Semesterbostad
  • 6 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Timrad stuga med enskilt läge i den småländska skogen. Från framsidan har du en vacker utsikt över den anlagda dammen och på baksidan breder den storslagna gammelskogen ut sig med blåbärs- och lingonris och svampmarker.

Köket har spis, mikro, fläkt, kyl- och frysskåp. Badrum med dusch, tvättställ och wc. Djur är välkomna till denna stuga om de är skötsamma och inte förstör och det finns även tillgång till en hundgård.

Kosta (ca 7 km) erbjuder idag en mängd upplevelser. Att stå bredvid ugnarna i glashyttan och se glaset ta form är ett skådespel. Som besökare finns det möjlighet att på nära håll få se de skickliga hantverkarnas arbete. Här erbjuds också möjligheten att själv få prova på att blåsa glas. Besök gärna även Kosta Boda Art Galleri. Självklart erbjuder Kosta också fantastiska möjligheter till shopping - fynda kända varumärken till förmånliga priser i Kosta Outlet, Kosta Boda bruksbutik och Iittala Outlet.

Det finns flera fina restauranger, caféer och en unik glasbar i Kosta. I Grönåsens älg & lantdjurspark (10 km), finns en älgsafari, en promenad på 1300 m där flera älgar lever. Inom Glasrikets sportfiskeområde i Kosta finns ett 5-tal fiskrika sjöar. Förutom naturliga bestånd av gädda och abborre finns här ett flertal vatten med laxartad fisk som öring och regnbåge. Fiskekort köps i Kosta Folkets Hus eller hos Jaktia på Kosta outlet.

Little Rock Lake är Europas längsta zipline med över 3 kilometer linor i skogen med totalt 16 stationer och finns bara en halvtimme bilresa bort. Äventyrsanläggningen är placerad högst uppe på ett berg med en av Sveriges vackraste utsikter med restaurang, utsiktstorn och hängbro.

Välkomna till en riktigt härlig semesterupplevelse i en mysig stuga nära naturen!

Avstånd

  Shopping: 7000 Meter
  Restaurang: 7000 Meter
  Avstånd till vattnet: 10000 Meter
  Granne: 1000 Meter

Inomhus faciliteter

6 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
DVD
TV
Öppen spis
Dusch
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: Kamin, DVD, TV
2 Sovrum: (1DS)+(2S)
1 Sovloft: (2E)
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, vedspis, spisfläkt, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Elvärme, utegrill, naturtomt med träd 2000 m2, blandad möblering, utsikt över vatten, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Vedeldad spis
Köksfläkt
  Vatten : Brunnsvatten

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Utsikter

Hav

Andra semesterboenden

nss05184
nss05663
nss25099