Lägenhet mh52319

  • Lägenhet
  • 8 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Feriecenter Søndervig - en ocean av möjligheter för hela familjen Strand och sanddyner så långt ögat når. Legoland, Givskud Zoo m.m ligger i närheten. Feriecenter med subtropiskt badland. PLUS-lägenhet Om du väljer att hyra en PLUS-lägenhet kan du förvänta dig att den är mycket fräsch och renoverad inom de senaste åren.

Om Feriecenter Søndervig Feriecenter Søndervig ligger endast några få km från Ringkøbing. Här sträcker sig klitterna mil efter mil längs Vesterhavet, här kan varje familj få sin egen sandplätt såväl på stranden som uppe i de lugna sandklitterna. På hotellet finns avkopplande solterrasser, biljard, bordtennis m.m. samt lekrum såväl ute som inne. Efter en upplevelserik semesterdag blir ett besök i en av de lokala restaurangerna med dess trevliga, gemytliga atmosfär en perfekt avslutning av dagen.

Tätt på feriecentret ligger Danmarks högst belägna fyr med en ljuvlig utsikt. I Hvide Sande kan ni avnjuta lunchen med nyrökt fisk från det lokala rökerier eller köpa med färsk fisk hem tillmiddagen. Dessutom är även Ringkøbing Fjord väl värt ett besök.

Søndervig utvecklar sig hela tiden. T.ex. har som granne nu fått ett bowlingcenter, där kan man ha det trevligt flera timmar. Full fart blir det på den 50 meter långa rutschbanan, tryck på vattenkanonerna och ha det skoj under det forsande vattenfallet i Feriecenter Søndervigs stora subtropiska badland. Och du som simmar för motionerandets skull, har en stor bassäng för dig själv - samtidigt som de små kan leka tryggt i barnbassängen.

När ni tröttat ut er i poolerna kan ni slappna av i spaapoolen, det turkiska badet og bastun.

Avstånd

  Shopping: 300 Meter
  Restaurang: 1 Meter
  Avstånd till vattnet: 100 Meter

Inomhus faciliteter

8 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
TV
Internet
Satellit tv/kabel tv
Bastu
Inomhuspool
Gym
Solarium
  Typ: Lägenhet

1 Vardagsrum: (1DE), gratis internet, TV, kabel-tv
2 Sovrum: (2S)+(2S)
1 Sovloft: (2E)
Öppet kök: Elspis, ugn, kylskåp m/frysfack, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, duschkabin
och: Pool på orten, elvärme, modern möblering, lägenhet

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Kylskåp
Spis
Ugn
Köksfläkt

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Trädgårdsmöbler

Priser per vecka

26 okt 2019 - 2 nov 2019 SEK 4836

Pris från Kr. 4836 Kr. 4836

Andra semesterboenden

mh52318
mh52317
mh52316
mh52320
mh52322
mh52323