Semesterbostad mh62171

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Enkel och charmig stuga med vackert, rofyllt läge i skogsglänta vackra Ammenäs mellan Ljungskile och Uddevalla i hjärtat av Bohuslän. Här bor ni långt ifrån buller och trafik med skogen runt omkring er med både uterum och flera uteplatser där ni kan följa solens gång på himlen. Tyst och rofyllt med endast fåglarnas kvitter. En perfekt stuga för familj som vill bo mitt i naturen men ändå nära till både service och havet. Börja dagen med ett uppfriskande morgondopp från badplatsen som ni når på c:a 5 minuter. Här finns både klippor, långgrund sandstrand och brygga. Sätt er sedan på någon av uteplatserna och bara njut av er semester och det underbara läget!

Stugan ligger i en glänta i granskogen på en höjd i ett lugnt stugområde, trappor leder upp till fastigheten som består av två stugor där den mindre gäststugan har två enkelsängar. Perfekt om ni är två par eller har ungdomar/barn som vill rå om sig själva. Stugan består av ett enklare pentry, här står även tvättmaskinen, vardagsrum med Tv-hörna och matplats, sovrum med två enkelsängar som ni kan välja att ställa ihop eller var för sig samt WC med tvättfat. Överbyggd utedusch med varmt/kallt rinnande vatten, där ni blir ett med naturen. Härligt uterum där ni kan sitta och njuta vid kyligare väder, här känns det verkligen som ni är mitt i storskogen.

Här finns goda möjligheter till både vandring, fiske och golf i närområdet. På bekvämt bilavstånd ligger Torp Köpcentrum med ett 80-tal butiker. I charmiga Ljungskile finns flera bra restauranger som Lyckorna Brygga, Musselbaren och Laxbutiken. Ni kan även paddla kajak eller åka på en båttur i skärgården. Om ni är intresserade av vandring går Bohusleden förbi 100 m från stugan, här finns även gott om både svamp, bär och vilda djur. Nöjesstaden Göteborg med populära Liseberg 75 km. Bilen parkeras 75 m från stugan, som ni når via stig genom skogen. Trappor upp till stugan.

Välkommen till en stuga med både rofyllt och havsnära läge i hjärtat av Bohuslän!

Avstånd

  Golf: 13000 Meter
  Shopping: 13000 Meter
  Restaurang: 5000 Meter
  Avstånd till vattnet: 400 Meter
  Parkering: 50 Meter
  Granne: 50 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
DVD
TV
Tvättmaskin
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: TV
1 Sovrum: (2S), DVD, TV
1 Inglasad veranda/uterum:
1 Annex: (2S)
Pentry: Kokplattor, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, tvättmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ, utedusch
och: Altan, elvärme, utegrill, kuperad tomt 1450 m2, enkel möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh55522
mh48604
mh38070
mh6409
mh64891
mh65630