Lägenhet mh6374

  • Lägenhet
  • 2 Sängplatser
  • 0 Sovrum
  • 1 Badrum

Feriecenter Fyrklit - upplevelser i massor - och badland i timmar Direkt havsutsikt från välutrustade lägenheter med fri tillgång till: spa-pool, bastu, biljard och badland med tunnelrutchbana.

PLUS-lägenhet Detta är boende tillhör Hirtshals, som har genomgått olika typer av renoveringar och upprustning de senaste åren. Om Hirtshals Feriecenter Naturen vid Hirtshals tar andan ur de flesta. Njut den i fulla drag från Feriecenter Fyrklit, där ni har direkt havsutsikt från de flesta lägenheterna. Ta en promenad i det spännande och inbjudande klitlandskapet alldeles utanför dörren, även här med en storslagen utsikt över havet. Ni bor i trevliga, välutrustade lägenheter med fri tillgång till massor av faciliteter.

Det stora, ljusa badlandskapet har en skön glasövertäckt solterrass och en friliggande barnbassäng och bastu. Badlandskapet, med 37 meter tunnelrutschkana, bara för er som gäster.

Dessutom finns på feriehotellet ett fristående hus med en massa aktiviteter t.ex. bordtennis, biljard och ett jättestort lekrum.

Feriecenter Fyrklit är rökfritt.

Avstånd

  Shopping: 2000 Meter
  Restaurang: 2000 Meter
  Avstånd till vattnet: 200 Meter

Inomhus faciliteter

2 Sängplatser
0 Sovrum
1 Badrum
TV
Internet
Bastu
Inomhuspool
Trådlöst internet
  Typ: Lägenhet

1 Vardagsrum: (2S), Internet+ (min. 50 Mbit download), TV
Bad/WC: Wc, duschkabin
och: Pool på orten, centralvärme, enkel möblering, lägenhet

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Sevärdheter

Vattenpark

Andra semesterboenden

mh6372
mh62957
mh55459
mh64731
mh64732
mh64733