Terrasshus mh6413

  • Terrasshus
  • 2 Sängplatser
  • 0 Sovrum
  • 1 Badrum

Feriecenter Ho

Ho Feriecenter ligger omgivet av vatten på tre sidor. Njut därför av de enastående badstränderna och nuturmiljöerna i feriecentrets närhet.

Om Ho Feriecenter

Ho Feriecenter är omgivet av hav, med Ho Bugt i öster , Esperance Bugt i syd och Västerhavet i väster. De unika västjyllänska badstränderna ligger därmed direkt utanför er dörr, när ni bor på Ho Feriecenter. Söker ni istället Vattenrutschbanor och tempererat badvatten, så kan ni också besöka vårt badland, som ni har gratis tillgång till. Allt är således förberett för en semester i badandets tecken när ni är gäst på Ho Feriecenter.

Feriehusen på Ho Feriecenter är alla praktiska og barnvänliga. Husen har bl.a. gratis internet (Wi-Fi), satellit-TV, elvärme och terass mot syd. Därutöver erbjuder vi också lyxhus med spa och bastu. Storleken varierar från 2-personershus på 19 kvm till 10-personershus på 127 kvm. Vi har därför både feriehus till par och småfamiljer, samt till er som har riktigt stor familj eller vill ha semester tillsammans med släkt eller vänner.

Utöver vårt badland inomhus med bland annat ångbastu och spa, kan vi ebjuda en lång rad aktiviteter för hela familjen, bl.a. lekland inomhus med hoppborg, bowlingbanor och internetcafe. Utöver detta kan ni spela golf på Blåvandshuk Golfbana, som bara ligger ca: 1 km ifrån feriecentret.

Avstånd

  Shopping: 3000 Meter
  Restaurang: 3000 Meter
  Avstånd till vattnet: 6000 Meter

Inomhus faciliteter

2 Sängplatser
0 Sovrum
1 Badrum
Radio
TV
CD
Internet
Inomhuspool
Trådlöst internet
  Typ: Terrasshus

1 Vardagsrum: (2S), radio, CD, gratis trådlöst internet/WiFi, TV
Öppet kök: Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, duschkabin

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Sevärdheter

Vattenpark

Andra semesterboenden

mh56713
mh56466
mh54284
mh64991
mh64992
mh6742