Semesterbostad mh6594

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

När du kör fram längs den idylliska skogsvägen väntar dig ett lugnt och behagligt boende i naturskön miljö på en strandtomt med egen brygga, utespa, roddbåt och vedeldad bastu!

Här finner du ro och stillhet och har ändå nära till staden. Detta är ett fint timmerhus, byggt 1966 och renoverat 2012. Du har alltid sol på någon av de tre altanerna och på den stora tomten (12 000 kvm) finns gott om plats för olika uteaktiviteter. På den altan som har söderläge finns ett utespa där du kan slappna av med något läskande samtidigt som du beundrar den fina utsikten över sjön. Du kan också koppla av med härliga grillkvällar eller bara sitta ute på altanen, njuta av naturens alla dofter och dess skönhet och bara vara.

Husets inredning är inspirerad av marina ting, särskilt det större sovrummet med runt fönster som i en fartygshytt. I vardagsrummet finns en öppen spis för sköna myskvällar framför brasan och huset är personligt och modernt möblerat. I köket finns utöver den vanliga utrustningen en vedspis. En 12 fots roddbåt väntar på dig nere vid stranden vid den egna bryggan när du känner för att ro ut och sitta med ett metspö eller bara koppla av ute på sjön. Nere vid sjön ligger även den vedeldade bastun i ett separat annex. Ja, detta är ett verkligt smultronställe som du kommer att vilja återvända till.

Huset är beläget i ett idylliskt och naturskönt område i vackra Närke och detta är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka landskapet per bil eller cykel. Den golfintresserade har en av Sveriges vackraste 18-hålsbanor i Åmmeberg på 17 km avstånd. Där finns även en tennisbana. För dig som gillar att vara ute i naturen finns flera fina vandrings- och cykelleder i närheten, bland annat på den gamla banvallen till numera upprivna malmbanan Åmmeberg-Zinkgruvans järnväg. Lokstallarna finns kvar med ett gammalt lok från banan. Möjligheterna till fiske i den närbelägna Vättern är goda och Vätterngösen är en delikatess.

Närmaste stad är pittoreska Askersund där du finner all nödvändig service. Några mil söderut har du den klassiska radiostaden Motala med bland annat radio- och motormuseum. Där finns också möjligheter till båtturer på Göta Kanal.

Avstånd

  Golf: 17000 Meter
  Flygplats: 60000 Meter
  Shopping: 17000 Meter
  Restaurang: 4000 Meter
  Avstånd till vattnet: 25 Meter
  Parkering: 5 Meter
  Granne: 100 Meter
  Buss: 1500 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
TV
Satellit tv/kabel tv
Öppen spis
Jacuzzi
Bastu
Dusch
Vedeldad spis
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: öppen spis, TV, kabel-tv
2 Sovrum: (1DS)+(2V)
Öppet kök: kokplattor, kylskåp m/frysfack, mikro, vedspis, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
och: altan, elvärme, utegrill, naturtomt 12000 m2, blandad möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 12 Fot

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Kylskåp
Spis
Vedeldad spis
  Vatten : Brunnsvatten

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Utsikter

Hav

Andra semesterboenden

mh67611