Lägenhet mh66121

  • Lägenhet
  • 2 Sängplatser
  • 0 Sovrum
  • 1 Badrum

Feriecenter Søndervig - en ocean av möjligheter för hela familjen Strand och sanddyner så långt ögat når. Legoland, Givskud Zoo m.m ligger i närheten. Feriecenter med subtropiskt badland.

Om Feriecenter Søndervig Feriecenter Søndervig ligger endast några få km från Ringkøbing. Här sträcker sig klitterna mil efter mil längs Vesterhavet, här kan varje familj få sin egen sandplätt såväl på stranden som uppe i de lugna sandklitterna. På hotellet finns avkopplande solterrasser, biljard, bordtennis m.m. samt lekrum såväl ute som inne. Efter en upplevelserik semesterdag blir ett besök i en av de lokala restaurangerna med dess trevliga, gemytliga atmosfär en perfekt avslutning av dagen.

Tätt på feriecentret ligger Danmarks högst belägna fyr med en ljuvlig utsikt. I Hvide Sande kan ni avnjuta lunchen med nyrökt fisk från det lokala rökerier eller köpa med färsk fisk hem tillmiddagen. Dessutom är även Ringkøbing Fjord väl värt ett besök.

Søndervig utvecklar sig hela tiden. T.ex. har som granne nu fått ett bowlingcenter, där kan man ha det trevligt flera timmar. Full fart blir det på den 50 meter långa rutschbanan, tryck på vattenkanonerna och ha det skoj under det forsande vattenfallet i Feriecenter Søndervigs stora subtropiska badland. Och du som simmar för motionerandets skull, har en stor bassäng för dig själv – samtidigt som de små kan leka tryggt i barnbassängen.

När ni tröttat ut er i poolerna kan ni slappna av i spaapoolen, det turkiska badet og bastun.

Avstånd

  Shopping: 400 Meter
  Restaurang: 50 Meter
  Avstånd till vattnet: 100 Meter

Inomhus faciliteter

2 Sängplatser
0 Sovrum
1 Badrum
TV
Internet
Satellit tv/kabel tv
Bastu
Inomhuspool
Barnstol
Barnsäng
Gym
Solarium
  Typ: Lägenhet

1 Vardagsrum: (1DE), gratis internet, TV, kabel-tv, barnsäng 150cm, barnstol
Öppet kök: Kyl-frys, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, duschkabin, golvvärme
och: Altan, pool på orten, centralvärme, modern möblering, lägenhet

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Frys
Kylskåp
Spis
Ugn

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Priser per vecka

14 sep 2019 - 21 sep 2019 SEK 4474

Pris från Kr. 4474 Kr. 4474

Andra semesterboenden

mh66120
mh66119
mh66118
mh66122
mh66123
mh66124