Lägenhet mh6616

  • Lägenhet
  • 4 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Feriecenter Vesterhavet, Fanö är en upplevelse helt för sig själv.

Fanösemester är en speciell upplevelse. Bara Hotel Västerhavets läge direkt på den berömda, breda stranden är värd hela semestern.

Om Fanø Feriecenter

Med ett enskilt läge vid den berömda, breda stranden är det alltid nära till havet. Inget annat hotell på Fanö kan erbjuda en så enastående utsikt över havet som Feriecenter Vesterhavet.

Alla lägenheter har balkong eller terrass och de flesta en praktfull havsutsikt. Feriecentret erbjuder en massa faciliteter såväl inne som utomhus - se listan över faciliteter här nedan.

Stranden sträcker sig över 12 km söderut och den inbjuder till bad och lek både i böljorna liksom på stranden, där en skarp blick kanske innebär sommarens fynd - en gyllene bärnsten.

Färjeöverfarten från Esbjerg tar bara 12 min. Vill ni njuta av badlivet på hotellet så finns det såväl utomhus som inomhus swimmingpool. Möjligheter att leka utomhus finns det också, ett kort avstånd från er lägenhet kommer ni till en lekplats i skogen. Den här lekplatsen är udda inte bara för läget utan dessutom för att de olika lekredskapen är formade av trä av olika konstnärer. En lugn dag vid den nyanlagda fiskesjön, med möjligheten att ordna middagen, kanske kan vara något? Fanö erbjuder en hel mängd aktiviteter: studsmatta, minigolf, ridning, tennis och en stor mängd andra kulturella upplevelser. I det här området är det väldigt lämpligt att cykla, så hoppa upp på sadeln och upplev Fanö i ett stilla tempo.

Avstånd

  Shopping: 1000 Meter
  Restaurang: 50 Meter
  Avstånd till vattnet: 50 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
1 Sovrum
1 Badrum
TV
Internet
Bastu
Inomhuspool
Solarium
  Typ: Lägenhet

1 Vardagsrum: (2E), TV
1 Sovrum: (2S)
Öppet kök: Kokplattor, kylskåp m/frysfack, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, duschkabin

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh65253
mh65176
mh64951
mh6617
mh6620
mh6624