Semesterbostad mh66221

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

En stuga med ett fantastiskt läge alldeles vid sjön. Från altanen har ni utsikt över vackra Hjälmsjön. Stugan ligger i ett mindre stugområde och här upplever ni stillheten och lugnet i ett avskilt läge. Ett perfekt boende för naturälskaren och med närhet till centrala Örkelljunga. Vid stranden finns gemensam grillplats. Här ligger er roddbåt. Sommarhalvåret läggs den gemensamma bryggan ut. Här kan ni ta både morgon- och kvällsdopp.

Vid entrén till stugan finns en liten hall. Köket har all nödvändig utrustning och även diskmaskin. Vardagsrummet med matplats är rymligt och här finns en bäddsoffa för två personer. Badrummet har dusch. I sovrummet finns en bekväm dubbelsäng. Från vardagsrummet har ni utgång till ett rymligt inglasat uterum med en härlig utsikt över sjön. I uterummet finns ytterligare en bäddsoffa med plats för två personer, som ett alternativ, att användas vid den varmare delen av året. Uterummet är inte vinterbonat. Vid stugan finns ett trädäck i vinkel. Här njuter ni av ljumma sommarkvällar. Kanske grillar ni dagens fiskfångst.

Området där er stuga ligger är idylliskt och mycket naturskönt. I bokskogen finns fina promenadstråk och runt Hjälmsjön kan man vandra på stigar och mindre vägar. En större allmän badplats finns vid Mammas vik i Hjälmsjön. Här finns handikappanpassat insjöbad med brygga och grillplats. Hjälmsjön är vida känd av kanotister och roddare för sitt spegelblanka vatten. Här hittar du också aborre, brax, gädda, gös, mört och öring. Fiskekortet gäller. En bit norr om Örkelljunga finns Kungsbyggets äventyrspark. På Hallandsåsen kan ni vintertid besöka Vallåsens skidanläggning. En kort bilfärd bort finns badstränderna i Vejbystrand och även metropolen Båstad.

Det finns flera golfbanor i området, närmast är Örkelljunga golfklubb golfklubb. Örkelljunga har också en av landets bästa minigolfbanor. Några mil norrut, vid Markaryd, finns älgparken, ett fantastiskt utflyktsmål för hela familjen.

Avstånd

  Golf: 10000 Meter
  Shopping: 2300 Meter
  Restaurang: 1100 Meter
  Avstånd till vattnet: 20 Meter
  Granne: 20 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
1 Sovrum
1 Badrum
DVD
Radio
TV
CD
Dusch
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: (1DE), radio, CD, DVD, TV
1 Sovrum: (1DS)
1 Inglasad veranda/uterum:
Kök: elspis, kyl-frys, mikro, frysbox 250 l eller större, spisfläkt, kaffebryggare
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
och: altan, elvärme, utegrill, strandtomt 1500 m2, blandad möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 13 Fot

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Utsikter

Hav

Andra sporter

Fiske
  Avstånd till fiske: 20 Meter

Priser per vecka

28 dec 2019 - 4 jan 2020 SEK 7958

Pris från Kr. 7958 Kr. 7958

Andra semesterboenden

mh65321
mh10004
nss01068
nss01196
nss01202