Semesterbostad mh6802

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 0 Sovrum
  • 1 Badrum

Modern och fint hus i mycket vackra, charmiga och populära Oknö söder om Mönsterås, inte långt från Kalmar.

Oknö är ett litet charmigt semesterparadis på en ö dit en kort bilbro leder ut. Läget innebär att ni har badmöjligheter på olika sidor av ön, inom kort promenadavstånd, så ni kan välja den ena eller andra sidan beroende på väder och vind. Badvattnet har bra kvalité och mot öster blickar ni från strandbrynet ut mot Öland.

Huset byggdes 2011 och tomten är riktigt mysigt iordningställd med sittgrupp, hängmatta, grillplats och små "hörnor" där man gärna slår sig ned. Ni bor på ägarens tomt, med ägaren som närmsta granne, men trots detta känns er del av trädgården mycket privat. Vid entrén till ert hus finns en skön altan där ni kan luta er tillbaka och njuta av sköna lata dagar.

Huset har en öppen planlösning, med välutrustat trinettkök och välmöblerat vardagsrum. I vardagsrummet står bäddsoffan för två. Badrummet är ljust och inbjudande precis som huset i övrigt och här liksom i resten av huset finns golvvärme om dag och natt är kylig. En stege från vardagsrummet leder upp till de övriga sängplatserna.

Njut av sommarkvällen och grilla på altanen eller besök restaurangen 400 meter bort. Vid den största stranden finns hopptorn, sandstrand, gräsmatta och toaletter. Ca 200 meter längre bort finns det möjlighet att hyra olika sorters bastu med olika behandlingar och här kan ni även hyra tennisbana. På gården finns växthus där det går att köpa ekologiskt odlade grönsaker efter säsong.

Stugan är väl rustad för semester året runt. Njut av den klara, friska luften en sval vår eller höstdag med en promenad längs de då ganska öde småvägarna på ön eller packa med skidor och pulka en vintervecka. Området längs kusten är förhållandevis snösäkert under de kallaste månaderna så här kan man med lite tur kombinera skidåkning med shopping i ex vis Kalmar.

Besök Kalmar Länsmuseum med den vackra utställningen kring regalskeppet Kronans öde. Gå på fotbollsmatch på Kronfågeln arena där hemmalaget Kalmar FF spelar i Allsvenskan. Ta en tur ut till sköna Öland eller en tur norrut till barnens favorit Astrid Lindgrens Värld. Oavsett intresse och årstid kommer ni alltid att kunna underhålla både er och barnen med detta charmiga hus som bas.

Roddbåt utan eller med motor och öppen havskanot kan hyras. Ni betalar för detta i kontanter till husägaren vid ankomst eller avresa.

Avstånd

  Golf: 3000 Meter
  Shopping: 4000 Meter
  Restaurang: 400 Meter
  Avstånd till vattnet: 160 Meter
  Parkering: 10 Meter
  Granne: 25 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
0 Sovrum
1 Badrum
Radio
TV
Internet
Dusch
Videospelare
Trådlöst internet
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: (1DE), radio, gratis trådlöst internet/WiFi, TV, video
1 Sovloft: (1DE)
Öppet kök: kokplattor, kylskåp m/frysfack, kaffebryggare
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
och: altan med tak, golvvärme, utegrill, naturtomt med träd 300 m2, modern möblering, underbara omgivningar, Rökförbud
Kan hyras: Roddbåt SEK 600, Motor SEK 600

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh66608
mh62170
mh62169
mh6935
mh71352
mh76770