Semesterbostad mh6850

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 0 Sovrum
  • 1 Badrum

Norr om den kustnära sommarstaden Lysekil i området Lahälla ligger denna träinredda stuga med högt läge i naturskönt område. En promenad på några minuter når ni Goviks fina badplats. Här badar man från långgrund strand, brygga eller hopptorn. Fina klipphällar runt omkring där ni njuter av solens varma strålar. Badplatsen är väl iordning med kiosk och toalett. Härifrån har ni ett bra geografiskt läge med dagsutflykter till charmiga kustsamhällen både åt norr och söder.

Stugan består av vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, tv där ni kan följa nyheter med väderleksrapport m.m.. Ett litet kök med spis kyl frys och micro. Sovrum med bekväm bred säng 120 cm bred för 1-2 pers, ej dörr. Badrum med dusch och wc. På kvällskvisten kopplar ni av på uteplatsen efter dagens aktiviteter. Kanske tillagar ni något gott på grillen och planerar in nästa dags göromål.

Lysekil ligger längst ut i havsbandet omgärdat av havet från tre väderstreck. Är mycket populär och många återkommande besökare. Från utsiktstornet har ni vacker utsikt över nejden och den bohuslänska arkipelagen med holmar och skär. Bra restauranger som serverar goda vällagade måltider från menyn. Under sommarsäsongen erbjuds konserter med kända artister. Flanera på bryggorna, mysiga Gamlestan eller njut av havets sälta med att göra en skärgårdstur t.ex. sälsafari eller en tur till de pittoreska Fiskebäckskil och Grundsund med charmig bebyggelse av fiskarstugor med snickarglädje. Besök Havets Hus, akvariet där ni kan studera djurlivet som finns i Västerhavet och i Gullmarsfjorden. Välkommen till charmiga ”Staden vid Havet”

Avstånd

  Golf: 12000 Meter
  Shopping: 5000 Meter
  Avstånd till vattnet: 700 Meter
  Parkering: 10 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
0 Sovrum
1 Badrum
Radio
TV
Dusch
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: 18 m2, (1DS+1DE), TV
Pentry: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Uteplats, elvärme, utegrill, naturtomt, blandad möblering, på landet, Rökförbud

Köks faciliteter

Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh56604
mh54733
mh37206
mh7715
mh78455
mh84165