Semesterbostad mh7107

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 2 Sovrum

Perfekt boende för er som vill uppleva Stockholm med den vackra skärgården, storstadens charm och många sevärdheter. Här bor ni i ett lugnt och behagligt boende som ligger högt på kuperad skogstomt med delvis havsutsikt på vackra Lisö.

Stugan består av rustikt vardagsrum med enklare sittgrupp framför den öppna spisen. Den kan tändas en kulen kväll för mysiga stunder tillsammans. I anslutning till vardagsrummet finns köksavdelningen. Två sovrum med vångssängar. I mindre byggnad finns toalettrum med villaseparett. Bastu och dusch finns i byggnad bredvid och bastun kan utnyttjas efter överenskommelse. Stugan har haft en enklare renovering såsom målnng och tapetsering. På utsiktsplatsen framför huset kan du koppla av med solbad och grillaftnar eller bara vila och njuta av skogsdoften. Cirka 500 meter bort skymtar ni havet.

Stugan ligger på en kulle ovanför husägarens egen bostad och ni delar på den 8500 kvm stora tomten. Området är tyst och insynsskyddat och detta är en av de högst belägna punkterna i omgivningen. Området Grytnäs, där huset ligger, är beläget på halvön Lisö i Nynäshamns kommun. Det finns gott om öar och kobbar i syd och i väst. Några besöksmål är kalkstensbrotten på Karta, naturhamnarna på Fifong, krogarna på Oaxen och Skansholmen och Öja med Landsorts fyr och skärgårdsby inom räckhåll. Du har nära till den pittoreska staden Trosa med sin välbevarade äldre bebyggelse och känner du för att uppleva storstadens puls så har du Stockholm mindre än en timma bort. För golfare finns Nynäshamns Golfklubbs band vid Korunda och surfentusiasten hittar fina vågor utanför Torö.

Välkommen till detta boende med vår svenska vackra natur in på knuten.

Avstånd

  Golf: 25000 Meter
  Shopping: 17000 Meter
  Restaurang: 17000 Meter
  Avstånd till vattnet: 500 Meter
  Parkering: 50 Meter
  Granne: 200 Meter
  Buss: 1000 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
2 Sovrum
DVD
Radio
TV
Öppen spis
Bastu
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: 24 m2, öppen spis, kamin, radio, DVD, TV
2 Sovrum: (2V)+(2V)
Öppet kök: elspis, ugn, kylskåp m/frysfack, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: separett, tvättställ, dusch (ingång utifrån)
och: elvärme, utegrill, naturtomt 8500 m2, enkel möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 10 Fot

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Kylskåp
Spis
Ugn

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh70518
nss44111