Semesterbostad mh7126

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till denna välplanerade stuga, stugan ligger i ett trevligt och barnvänligt stugområde. Här bor ni nära naturen med fina strövområden, här är det lätt att trivas på sommaren. På bara några minuters promenad tar ni er till en mysig liten strand och klippor. Perfekt att börja dagen med ett morgondopp och avsluta kvällen med ett kvällsdopp.

I stugan finns vardagsrum med öppen spis för mysiga stunder framför brasan. Litet pentry och 2 mindre sovrum, varav ett har heltäckningsmatta.

I och kring Lysekil finns det mycket att se och uppleva. Hyr cyklar och utforska Lysekil från norr till söder.

Studera växt och djurlivet som finns i Gullmarsfjorden och i Västerhavet på akvariet Havets Hus som ligger vid gästhamnen i Lysekil. Efteråt ta en fika eller en lätt lunch och njut av vyn över hamnen med kallbadhuset i bakgrunden från bistrons terrass. Upplev havet på nära håll från någon skärgårdstur som utgår från södra hamnen. Havet är en naturupplevelse året om, det är lika fascinerande alla årstider.

Fiska krabbor är alla barns favorit! Tag en klädnypa och knyt fast en tråd, fäst en blåmussla i nypan och sänk ner på en stenig strand eller en klippa och vänta. Glöm inte lägga tillbaka dem försigt så de inte skadar sig. Hyr kanot och paddla längs kustlinjen och ut till någon mindre skärgårdsö, ni upplever stillheten och avkoppling nära vattenytan.

Gör ett besök på Vikarvets Museum där man kan se och lära hur det var i sten- och konservindustrin. Stenindustrin presenteras med en uppbyggd arbetsplats med kran, arbetstunna och full uppsättning av verktyg.

En kväll i veckan under juli kan ni i den vackra stadsparken sjunga allsång tillsammans med andra. Lär känna Lysekil genom att följa med på en guidad vandring genom staden eller på Stångehuvuds naturreservat. Upplev minituffen, ett litet tåg som tar er på en guidad tur.

För den golfintresserade har man kommit rätt då Holma GK ligger ca 5 km från stugan.

Semestern sammanfattas med många salta bad, upptäcktsfärder, god mat och god dricka, museum, cykelturer, båtturer, minituffen, allsång & krabbfiske.

Avstånd

  Shopping: 6000 Meter
  Avstånd till vattnet: 800 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
TV
Öppen spis
Dusch
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: Öppen spis, TV
2 Sovrum: (1DS)+(2V)
1 inhägnad altan:
Pentry: Kokplattor, ugn, kyl-frys
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Uteplats, elvärme, utegrill, naturtomt, blandad möblering, sommarstugeområde, Rökförbud

Köks faciliteter

Frys
Kylskåp
Spis
Ugn

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh69033
mh68699
mh68532
mh76698
mh78830
nss08290