Semesterbostad mh7179

  • Semesterbostad
  • 4 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till ett mycket trevligt hus i Djupvik. På båda sidor om stugan finns altan att nyttja. Med hänsyn till varandra får man möjlighet att använda ägarens pool efter att ha fått instruktioner om skötsel. Den ena altanen på ena sidan blir helt privat, medan den andra altanen inbjuder till samkväm då den delvis går ihop med ägarnas altan. Huset ligger på ägarens tomt och ägaren bor intill.

Huset är fräscht med ett vardagsrum, ett sovrum och ett kök. Utanför köket finner ni altanen, som är perfekt när vädret tillåter. Efter en lång dag med upplevelser på Öland passar det bra att slappna av med något kallt att dricka medan barnen leker i poolen. Ta fram grillen och njut av god mat under kvällen. I Djupvik finns affär, bad och minigolf. Inte långt från ert semesterhus finns en gokartbana, där ni kan tävla i ett race med era nära och kära.

Bakom huset finns en husvagns uthyrning, här kan man också hyra bilar. Åk till köpingsvik och Borgholm och njut av det härliga kvällslivet. Öland är också känt för sin djurpark, det är något som barnen absolut inte vill missa. Åk även förbi Solliden där kungafamiljen håller till. På Sveriges näst största ö finns det mesta för en lyckad semester. Huset ligger 50 meter från trafikerad väg.

Avstånd

  Golf: 25000 Meter
  Shopping: 1000 Meter
  Restaurang: 1000 Meter
  Avstånd till vattnet: 1000 Meter
  Parkering: 5 Meter
  Granne: 10 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
1 Sovrum
1 Badrum
DVD
Radio
TV
CD
Tvättmaskin
Inomhuspool
Dusch
Barnstol
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: 14 m2, (2E), radio, CD, DVD, TV
1 Sovrum: (1DS)
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Tvättstuga: Tvättmaskin
och: Altan, pool på orten, elvärme, luft/luft värmepump, utegrill, naturtomt med träd 150 m2, blandad möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh71513
mh71460
mh70955
mh71841
mh71875
mh71915