mh71860

  • 5 Sängplatser
  • 3 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till en norrländsk pärla i denna vackra stuga. Stilfull stuga där du kan koppla av med både hav och skog precis intill.

Ni bor mycket idylliskt i naturskön miljö med havet utanför. Stugan ligger i ett stugområde med endast en granne mellan havet och ditt boende. Det är endast en liten promenad från tomten ut mot klipporna som leder ner till havet där du kan bada direkt från klipporna. Vill du ha en sandstrand promenerar du ytterligare 15 min på en fin, lugn skogsväg till en vik med sjöbodar och sandstrand.

Huset är mysigt och rymligt. Ljus inredning som blandas med hemtrevlig stil. I vardagsrummet kan man sitta vid den öppna spisen. Ljumma utekvällar kan ni välja om ni vill njuta i det delvis inglasade uterummet eller under bar himmel på altanen. Köket är ett pentry, där finns allt man kan behöva och är i något äldre stil. Matplats finns i vardagsrummets intill. Det finns tre sovrum till huset. Ett med en dubbelsäng, ett med en våningssäng med 120 cm underbädd och 90 cm överbädd. Här finns också en liten lekhörna för de mindre barnen. Det tredje sovrummet har en enkelsäng.

Besök Härnösand, porten till världsarvet Höga kusten. Höga kusten är ett område i Ångermanland som kännetecknas av sin unika landhöjning. Här kan du njuta av storslagna vyer, vackra skogar, djupa hav och pittoreska fiskelägen. Om du gillar natur och uteliv är Höga kusten för dig. Du kan vandra längs Högakustenleden, besöka Skuleskogens nationalpark eller ta en båttur till Ulvön som en gång var Norrlands största fiskeläge. Ulvön kallas ibland för Bottenhavets pärla eller Norrlands Sandhamn och där kan du se de ikoniska röda sjöbodarna, strosa längs hamngatan-.

Härnösand blev 2018 utsedd till Sveriges näst bästa sommarstad av Reseguiden. Här finns upplevelser och besöksmål som faller många i smaken. Gillar du naturupplevser kan du vandra och se klapperstensfält, urskog och hisnande vyer. Strax utanför staden finns också ett av Sveriges högsta vattenfall med en fallhöjd på 90 meter. Gillar du båtliv kan du ta en tur med Ådalen 3 för en tur längs Ångermanälven och njuta av vacker natur, underhållning och god mat.

I Härnösands finns också kulturupplevelser, bland annat Västernorrlands Museet som ligger på Murberget i Härnösand. Här finns en modern museibyggnad med utställningar, butik och kafé samt ett friluftsmuseum med hus och miljöer från 1800- och 1900-talet.

Avstånd

  Golf: 24000 Meter
  Shopping: 9000 Meter
  Restaurang: 9000 Meter
  Avstånd till vattnet: 150 Meter
  Parkering: 5 Meter
  Granne: 30 Meter
  Buss: 1500 Meter

Inomhus faciliteter

5 Sängplatser
3 Sovrum
1 Badrum
Radio
TV
CD
Öppen spis
Dusch
Barnstol

1 Vardagsrum: Öppen spis, radio, CD, TV
3 Sovrum: (1DS)+(1S)+(2V)
1 Inglasad veranda/uterum:
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan, elvärme, lekredskap, utegrill, naturtomt 1371 m2, trevlig möblering, utsikt över vatten, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler
Lekplats

Utsikter

Hav

Andra semesterboenden