Ange datum och antal gäster för att beräkna pris

Har du en fråga?

Beskrivning

På Getterön bara några kilometer från Varbergs centrum ligger den här nybyggda luftiga stugan med ljus inredning i modern stil, högt i tak och stora fönster.

I stugan finns vardagsrum med bäddsoffa för två och liten köksdel med matbord. Sovloft med madrasser för två personer och stege upp. Bottenplanet är på 24 kvm, allt riktigt fiffigt planerat för att fungera för fyra personer. Stora fönster mot väster och utanför altan med utemöbler och grill.

På Getterön känner man sig som ute på landet. Utsikten västerut är betesmark, där betar får ibland, kanske skuttar lekfulla lamm runt eller kanske de bara vilar i godan ro. Till det stora huset på samma fastighet är det bara några meter. Här bor ägaren med familj.

På Getterön finns fina bad. Närmaste långgrunda sandstrand är bara ca 400 m bort. Camping, affär, restaurang, ett litet flygfält för sportflygplan samt en av Sveriges bästa fågellokaler finns på Getterön. Gör ett besökt på Naturum med vidsträckt utsikt, ta en fika, gå en sväng in i butiken och passa på att titta på det rika fågellivet på våtmarkerna i någon av kikarna uppställda till de besökandes förfogande. En fisketur med någon av turbåtarna är en härlig upplevelse en vacker dag. Här finns alla möjligheter att fixa middagsmaten. Pigghaj, havskatt, torsk, sej, vitling, långa, makrill, plattfisk– ja listan blir lång med allt som havet erbjuder. Utrustning kan hyras på båtarna.

Varberg är en riktig sommarstad med uteserveringar, Societetshuset med café, restaurang, pub, disko och nattklubb och på utomhusscenen i parken njutbar parkmusik om sommarkvällarna. Pampiga Fästningen ligger stor och mäktig vid inloppet till hamnen. Inne finns museum. Gå en tur och känn historiens vingslag. Öströö fårfarm en kort biltur sydost ut från Varberg är en naturnära upplevelse för stora och små. Åk lammsafari ut över Öströös vackra vidder, se spralliga lamm och lurviga kossor. Köp något delikat i gårdsbutiken – goda rökta korvar, patéer, pastej, rökta fioler m m.

En helt annan utflykt är en dagstur till Ullared (35km) med välkända lågprisvaruhuset GeKås och många andra affärer och alltid mycket folk och liv och rörelse. Här handlar man stora kassar fulla med allt som behövs i ett hushåll.

Välkommen till charmiga Varberg med omnejd

Avstånd

Shopping: 300 Meter
Restaurang: 400 Meter
Avstånd till vattnet: 400 Meter
Parkering: 5 Meter
Granne: 2 Meter
Buss: 300 Meter

Inomhus faciliteter

Sängplatser: 4
Sovrum: 0
Badrum: 1
Internet
Tvättmaskin
Dusch
Barnstol
Trådlöst internet
Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: 20 m2, (1DE), gratis trådlöst internet/WiFi
1 Sovloft: (2E)
Pentry: Barnstol, kokplattor, kylskåp m/frysfack, mikro, spisfläkt, kaffebryggare
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: Altan, elvärme, luft/luft värmepump, utegrill, gemensam tomt, modern möblering, på landet, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Lämpligt för

Rökning: Rökning ej tillåtet
Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Priser per vecka

24 nov 2018 - 22 dec 2018 Kr. 3810
22 dec 2018 - 29 dec 2018 Kr. 5640
29 dec 2018 - 5 jan 2019 Kr. 6740
5 jan 2019 - 12 jan 2019 Kr. 7470

Pris från Kr. 3810 Kr. 7470