mh74228

  • 4 Sängplatser
  • 2 Sovrum

Här bor ni nära hav och fina stränder, fantastiska badklippor med ljuvliga bad i Ålands hav. Runt huset en härlig natur som inbjuder till fina skogspromenader. I närheten av huset finns även vandringsleder, bland annat Roslagsleden. Huset ligger i söderläge och har sol från morgon till kväll in på verandan och tomten.

Huset är modernt och ljust, med fina, delvis nya möbler och öppen planlösning. Det finns två trevliga och ljusa sovrum. I det ena, något större finns två nya, sköna 90 cm enkelsängar som även går att ställa samman till en dubbelsäng. I det andra sovrummet finns en skön dubbelsäng bestående av två enkelsängar med god kvalitet. Vardagsrummet har kamin för extra hemtrevnad. Fullutrustat kök med matplats och stora fönster mot trädgård och veranda och tomten i alla väderstreck. Huset har ett rymligt och nyrenoverat badrum, med en separett som töms av hyresgästerna i samband med veckobytet.

En stor härlig veranda löper längs huset, både under tak och utan tak, med god plats för umgänge utomhus. Det finns en stor gräsmatta framför huset för lekar och spel. Fin öppen naturtomt alldeles bakom huset.

Bara ett par km från huset finner ni Grisslehamn, en underbar sommarstad med mysiga caféer och restauranger och ett härligt havsspa om ni vill ta hand om kropp och själ lite extra. I hamnen kan man köpa rökt fisk och annat gott. I Grisslehamn finns också en båt som går till Åland om man vill ta en dagstur dit.

Avstånd

  Golf: 1500 Meter
  Shopping: 3000 Meter
  Restaurang: 3000 Meter
  Avstånd till vattnet: 400 Meter
  Granne: 100 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
2 Sovrum
Radio
CD
Internet
Dusch
Vedeldad spis
Trådlöst internet

1 Vardagsrum: Braskamin, radio, CD, gratis trådlöst internet/WiFi, Chromecast
2 Sovrum: (1DS)+(2S)
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Separett, tvättställ, dusch
och: Elvärme, trädgård 2228 m2, modern möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Andra semesterboenden

mh72945
mh71029
mh70961
mh75101
mh75608
mh75690