Semesterbostad mh7788

  • Semesterbostad
  • 5 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum

Trevligt hus som genomgick en totalrenovering 2012. Endast stommen lämnades kvar av det gamla huset och ett nytt blev uppfört på denna stomme av material av högsta standard. Färdigt står nu ett allergivänligt och miljöriktigt hus. Värmen i huset fås t ex av en luftvärmepump.

Ert semesterhus består av ett stort kök där det finns gott om plats runt matbordet, ett trevligt vardagsrum med bra soffgrupp (en extra säng finns på plats i vardagsrummet om så önskas) samt ett stort och läckert badrum med dusch och tvättstuga. En spiraltrappa leder till ovanvåningen med öppen planlösning som har två stora sovrum med en dubbelsäng i det ena och två enkelsängar i det andra. Balkongen på ovanvåningen har plats för två och här kan ni njuta av en skön morgonstund med kaffekoppen i handen.

Trädgården är på 3500 kvm och här finns gott om plats för barnens lekar och spel. I Söderåkra finns bl a en stor ICA-affär. Ni har tre km till badstranden. Är ni flera familjer som vill semsetra gemensamt så ligger hus 55815 strax intill.

Med ert hus som bekväm utgångspunkt har ni massor av utflyktsmöjligheter såväl söder som norrut. Söderut ligger Karlskronas skärgård som är mycket vacker och här kan ni åka med skärgårdsbåtarna ut på någon av öarna. Norrut ligger Kalmar längs Kalmarsund och från denna vackra och trevliga stad kan ni även ta bron ut till Öland och alla de fantastiska möjligheter som finns där.

Avstånd

  Golf: 2000 Meter
  Shopping: 1000 Meter
  Restaurang: 1000 Meter
  Avstånd till vattnet: 3000 Meter
  Parkering: 10 Meter
  Granne: 50 Meter

Inomhus faciliteter

5 Sängplatser
2 Sovrum
2 Badrum
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Tvättmaskin
Dusch
Barnstol
Torktumlare
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: (1E), radio, CD, DVD, TV
2 Sovrum: (1DS)+(2S)
Öppet kök: barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: wc, tvättställ
Bad/WC: tvättm., torktumlare, wc, tvättställ, dusch
och: altan, elvärme, luft/luft värmepump, utegrill, naturtomt 3500 m2, blandad möblering, underbara omgivningar, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 9 Fot
Deposition: SEK 800

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt
  Vatten : Brunnsvatten

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh37782