Semesterbostad mh7798

  • Semesterbostad
  • 5 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till fint boende, vid foten av Kroppefjäll. Kroppefjäll är en hög platå och ett naturreservat i Dalsland. Här uppe finns gott om sjöar och storslagen natur.

Huset ligger precis i krysset och har rymlig inhägnad trädgård. Parkering i carporten till höger av huset. Du välkomnas in i en rymlig ljus hall. Möbleringen är av blandad äldre stil där man bevarat den äldre charmen. Rakt fram finns köket med matplats för minst 5 personer. Stort skafferi, elspis med 4 plattor och inbyggd diskmaskin bakom de gamla köksluckorna. Den gamla vedspisen i köket går att använda varsamt för kyliga kvällar. Värmepumpen kan också ge kyla om temperaturen är hög.

Till höger ligger stort vardagsrum med matsalsplats och uppehållsrum med soffa. Från hallen kommer man in i badrummet med wc och klassiskt badkar. En trappa upp och du kommer till allrummet med soffa och fåtöljer med inredning från svenskt 60/70 -tal. Soffan kan göras bäddbar och är 80 cm bred.

Rakt fram finns det stora sovrummet med 2 enkelsängar som står tillsammans och med en spjälsäng. Intill detta rum finns ytterligare ett sovrum med 2 enkelsängar och ett litet skrivbord.

Ett boende perfekt för de som vill uppleva Dalslands vackra natur och kristallklara vatten. Vill man fiska och uppleva natur finns det mycket att erbjuda.

I trädgården står ett gästhus för Er som reser med äldre barn som vill vara lite avskilda. Här inne finns ett stort matbord, en bäddsoffa av äldre modell men inget rinnande vatten eller toalett.

Kroppefjälls högsta topp når 240 meter över havet och stupar brant mot Dalboslätten med fina vandringsleder och rika bär och svampmarker.

Mindre än 2 km från stugan har man en underbar utsikt över Halle- och Hunneberg. Under våren är fågelsången fantastisk i området.

Reser ni hit under vintern finns fina skidspår bl.a. vid Granan ca 5 km bort.

Huset har en härlig tomt med gräsmatta. På sommarhalvåret finns här en paviljong uppställt.

Flera bad- och fiskesjöar i närområdet. Badar gör ni bäst i Örsjön, den södra änden ligger endast 3 km från stugan. På norra ändan av sjön finns ordnad kommunal badplats, ca 11 km.

Välkomna!

Avstånd

  Shopping: 8000 Meter
  Avstånd till vattnet: 2000 Meter
  Parkering: 10 Meter
  Granne: 100 Meter

Inomhus faciliteter

5 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Badkar
Barnsäng
Trådlöst internet
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: 25 m2, gratis trådlöst internet/WiFi, Chromecast
2 Sovrum: (2S)+(2S), spjälsäng
1 Allrum: (1S), DVD, TV
1 Annex: Kokplattor, kylskåp m/frysfack
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, vedspis, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ, badkar
och: Uteplats, centralvärme, luft/luft värmepump, utegrill, naturtomt 2000 m2, personlig möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Vedeldad spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh76829
mh88418
mh93163
nss50248