Semesterbostad mh7812

  • Semesterbostad
  • 5 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

En mysig och trevlig, renoverad stuga med charm. Ligger mycket lugnt och skönt nära naturen med fågelkvitter som granne. Vid gynnsam säsong för den utsökta svampen ”kantarellen” som kan fyllas i svampkorgen under en härlig skogspromenad. Den här stugan är välutrustad och komfortabel med öppen spis som förhöjer trivseln en kväll för en gemytlig tillvaro tillsammans.

Stugan innehåller vardagsrum med bäddsoffa för två. Välutrustat kök, sovrum med två enkelsängar samt en extra bädd, badrum med dusch och wc.

En stor härlig altan under tak som blir den naturliga platsen för avkoppling under semestern och kanske en god måltid anrättas på grillen med något gott drickbart därtill.

Ni bor mitt i den underbara storskogen och närmsta granne ca 500 m bort är stuga 16148.

På bara några minuters bilresa når ni det härliga havet med ljuvliga bad som är gott för kroppen, ca 12 km. Till den charmiga staden Laholm är det ca 13 km och till Halmstad ca 15 km. För den golfintresserade som vill svinga sina klubbor är det endast ca 1 km till en bra 18-hålsbana. Eventuellt kan Skogsavverkning pågå i närheten, vissa partier runt stugan är avverkade, medan andra är helt intakta.

Väkommen till denna trivsamma stuga med närhet till den underbara naturen och ändå nära till havsbad med härlig långgrund strand.

Avstånd

  Shopping: 8000 Meter
  Avstånd till vattnet: 12000 Meter

Inomhus faciliteter

5 Sängplatser
1 Sovrum
1 Badrum
TV
Öppen spis
Dusch
  Typ: Semesterbostad

1 Vardagsrum: 28 m2, (1DE), öppen spis, TV
1 Sovrum: (2S+1E)
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan, elvärme, utegrill, naturtomt 1000 m2, modern möblering, avskilt, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh10232
nss02503
nss02680