mh78267

  • 4 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Trevlig stuga nära hav, bad och golf.

Välkommen till denna trevliga och soligt belägna gäststuga alldeles nära Gullmarsfjorden som är Sveriges största fjord och Torreby golfbana som är Bohusläns äldsta golfbana. Banan är belägen i slottsmiljö med en engelskinspirerad slottspark. Från stugan är det gångavstånd till några av Torreby golfbanas hål.

Runt stugan finns fina möjligheter till vandring och i skogarna runt omkring finns både ett rikt djurliv samt bär och svamp. Området är också välkänt för sin vita älg, har ni tur kanske den passerar någon tidig morgon eller sen kväll.

Gullmarsfjordens salta vatten inbjuder till både fiske och bad från badplatsen i närheten av stugan. Genom Munkedal flyter Örekilsälven som är en populär älv för laxfiske, många sportfiskeentusiaster har prövat lyckan under årens lopp.

Vid stugan välkomnas ni av altaner både vid sidan och vid entrén av stugan. Väl inne möter ni en öppen planlösning med kombinerat kök med spis, mikro, kyl/frys och vardagsrum med TV och bäddsoffa samt ett sovrum med våningssäng och ett badrum med dusch. På altanen finns utemöbler och grill, där kan ni njuta av djur och natur i rofylld miljö medan ni diskuterar dagens äventyr eller planerar för nya. Tvättmaskin finns att låna via kontakt med stugägaren.

Munkedals kommun har mycket varierande och besöksvärda naturområden, allt ifrån havs och fjordmiljöer till djupa skogar med sjöar och älvar. Ifrån Kasernas kanotcentral går en ca 4 mil lång paddlingsled genom sjöar och vattendrag, en fantastisk fin möjlighet att utforska en vacker del av närområdet. Från stugan når ni även lätt andra kommuner och besöksvärda utflyktsmål ex. ta lokalvägen förbi Saltkällan, Skredsvik, Rotviksbro ta ett stopp på ”Två Fröknar” som är en mysig butik med både inredning och kläder. Intill ligger restaurang Stallgården som även säljer ekologiska råvaror i butiken ”Stallgårdens skafferi”. Fortsätt sedan med lite shopping på Torp Köpcentrum eller varför inte utforska ex. Moose of Anneröd med sin fantastiska älgpark eller ett besök på Bohusläns Museum. Från stugan gör ni också lätt dagsutflykter till Nordens Ark, Havets Hus i Lysekil, Smögenbryggan, fiske och skutsamhällen i norra delen av Bohuslän.

Avstånd

  Golf: 300 Meter
  Shopping: 6000 Meter
  Restaurang: 800 Meter
  Avstånd till vattnet: 500 Meter
  Parkering: 15 Meter
  Granne: 10 Meter
  Buss: 300 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
1 Sovrum
1 Badrum
Radio
TV
CD
Dusch

1 Vardagsrum: (1DE), radio, CD, TV
1 Sovrum: (2V)
Öppet kök: Elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan, elvärme, utegrill, naturtomt 100 m2, personlig möblering, sommarstugeområde, Rökförbud

Köks faciliteter

Kaffebryggare
Mikrovågsugn
Frys
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler

Andra semesterboenden

mh68630
mh62312
mh37156
nss08017
nss08140
nss08513