Lägenhet mh7986

  • Lägenhet
  • 4 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Feriecenter Kysthusene i Gilleleje Direkt vid Kattegatt, så nära att ni kan höra havet och känna doften av det. Pool, bastu, solarium, kosmetolog, lekplats, internet och mycket mer.

Upplev en virtuell 3D-visning på semestercentret Gilleleje Följ med på en rundtur på feriecentret i Gilleleje. Här kan du kolla in både inomhus- och utomhuspoolområdet, ta en titt på restaurangen, eldstadsrummet, spelrummet, minigolfbanan och njuta av semestercentrets omgivningar innan du checkar in. Med andra ord har du fulla möjligheter att njuta av semestercentret i Nordsjälland. Allt du behöver göra är att klicka på videon och bilden och ge dig ut på upptäcktsfärd.
 
Om Feriecenter Kysthusene På Feriecenter Kysthusene kan ni både höra och känna doften av Kattegat dygnet runt. Utsikten från semesterhusen gör att ni direkt vill springa ned längs slänten mot havet. Sommartid kan ni naturligtvis bara slappa vid poolen tillsammans med andra glada semesterfirare. Gilleleje har nu en särskild rensplats för sportfiske.

En, två eller tre glassar om dagen? Under semestern ska man inte behöva fatta stora beslut, det ska räcka med beslut om hur många glassar man ska äta, om man ska ta en Gammeldansk till middagssillen eller om man ska gå ned till hamnen och köpa fisk hos ”Adamsen”. Ni kan också besluta att låta kökschefen på ”Restauranten” bestämma över ert middagsval, han är nämligen känd för att kunna sätta samman en menu som passar alla i familjen. Han låter er dessutom gärna plocka med dagens rätt hem så ni kan äta den i ert semesterhus i lugn och ro.

Gilleleje och den storslagna kustlinjen där erbjuder massor av speciella naturupplevelser. Ta t.ex. en tur till närliggande ”Rusland” och upplev Rudolph Tegners fantastiska skulpturer ute i hedlandskapet. Eller upplev kustens sommerfenomen med både soluppgång och solnedgång från en och samma plats. Sommartid betyder ljusa nätter och vintertid kan ni slappa i huset efter en kort dag och en hastig skymning.

Avstånd

  Strand: 700 Meter
  Shopping: 1500 Meter
  Restaurang: 300 Meter
  Avstånd till vattnet: 30 Meter

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
1 Sovrum
1 Badrum
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Satellit tv/kabel tv
Tvättmaskin
Bastu
Inomhuspool
Dusch
Torktumlare
Vedeldad spis
  Typ: Lägenhet

1 Vardagsrum: (2E), braskamin, radio, CD, DVD, gratis internet, TV, parabol
1 Sovrum: (1DS), TV
1 Sovloft: (2E)
Öppet kök: Elspis, ugn, kyl-frys, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, tvättm., torktumlare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch, golvvärme
och: Altan, pool på orten, elvärme, utegrill, strandtomt, modern möblering, panoramautsikt

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Frys
Kylskåp
Spis
Ugn
Köksfläkt

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Nej

Utomhus faciliteter

Grill
Trädgårdsmöbler
Solstolar

Utsikter

Hav

Andra semesterboenden

mh74253
mh62817
mh54274
mh81761
mh81762
mh81763