Lägenhet mh9214

  • Lägenhet
  • 6 Sängplatser
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Vigsö Feriecenter - ett hav av aktiviteter i enastående omgivningar Bo i naturskön omgivning med direkt tillgång till massor av aktiviteter: Bland annat badland, minigolf, helikopterflygning, tennis och klättring.

Om Vigsø Semestercenter Vigsö Feriecenter ligger i natursköna omgivningar i Thy i Nordvestjylland nära Hanstholm och Limfjorden. Alla våra lägenheter ligger i anslutning till den fantastiska och barnvänliga stranden i Vigsö Bugt. Här kan ni uppleva det fascinerande Västerhavet, både från den hårda sidan med höga vågor och kraftig vind, och från den lugna sidan en varm och skön sommardag. I Vigsö Feriecenter nar ni gratis tillgång till vårt badland, där vattnet alltid håller 28 grader och luften minst 30 grader. Ta en tur nedför den 50 meter långa vattenrutschbanan, slappna av i spabadet och i varmvattenbassängen eller få en ordentlig skur med vatten i badlandets vattenfall.

Vigsö Feriecenter har totalt 175 lägenheter med plats för 2 och upp till 12 personer. Centret är byggt som 3 stycken byar, A-, B- och C-byn. De tre hustyperna har olika inredning. I nogle av husene är husdjur inte tillåtna, då husen är allergivänliga. Flere av husen är privatägda och har därför sin egen särprägel.

Utöver vårt badland inomhus kan vi erbjuda en lång rad aktiviteter för hela familjen. I vår verkstad har vi bland annat godistillverkning och drakbyggnad. Därutöver kan vi erbjuda en lång rad andra aktiviteter såsom cykeluthyrning, minigolf, motocross, och tennis.

Avstånd

  Shopping: 7000 Meter
  Restaurang: 500 Meter
  Avstånd till vattnet: 500 Meter

Inomhus faciliteter

6 Sängplatser
2 Sovrum
1 Badrum
Radio
TV
Internet
Satellit tv/kabel tv
Jacuzzi
Bastu
Inomhuspool
Vedeldad spis
  Typ: Lägenhet

1 Vardagsrum: 20 m2, braskamin, radio, Internet+ (min. 50 Mbit download), TV, kabel-tv
2 Sovrum: (1DS+1V)+(2S+1V)
Kök: Elspis, kylskåp m/frysfack, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ, duschkabin
och: Altan, bubbelpool och pool på orten, elvärme, naturtomt, blandad möblering

Köks faciliteter

Diskmaskin
Kaffebryggare
Kylskåp
Spis
Köksfläkt

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Sevärdheter

Vattenpark

Andra semesterboenden

mh73037
mh7046
mh6399
mh9216
mh9553
mh9554