Nyrenoverad semesterlägenhet på Bornholm

4
(1 reviews)
  • Lägenhet
  • 4 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till en förtrollande oas - Apartment Silden, en nyrenoverad pärla vid legendariska Arnager Røgeri, vilande i hjärtat av Bornholms vackra landsbygd.

När du går in i denna charmiga semesterlägenhet öppnar sig ett unikt universum av komfort och skönhet. Denna härliga tillflyktsort är en del av ett historiskt hus som delas upp i sex välkomnande lägenheter. Semesterlägenhet Silden utspelar sig som en konstnärlig komposition, där ett stort rum omfamnar dig med ett tillhörande, välutrustat badrum. Det mysiga vardagsrummet inbjuder till avkoppling, och med en bäddsoffa finns det plats för ytterligare två äventyrliga själar. Du kan också njuta av filmer och serier på den imponerande 65-tums smart-TV:n.

Det hjärtvärmande köket-matsalen öppnar upp för gemensamma stunder runt matbordet, där fyra bekväma stolar inbjuder till långa, mysiga måltider. Köket är en riktig lekplats för matentusiaster och är utrustad med allt hjärtat kan önska, inklusive en praktisk diskmaskin som tar jobbet med att diska.

Platsen vimlar av liv och kulinariska frestelser, eftersom en välkomnande restaurang och en färsk fiskbutik finns nära till hands. Den närliggande stranden är som något ur en dröm med sin rena, vita sand och barnvänliga omgivningar. Upplev Bornholms soliga stränder och skapa oförglömliga minnen på denna pittoreska plats.

Semesterlägenhet Silden är ditt porträtt av autentisk bornholmsk charm och livsstil. Gör dig redo för en oförglömlig resa genom både komfort och äventyr i denna unika kustnära gömställe.

Avstånd

  Strand: 1 km
  Shopping: 6 km

Inomhus faciliteter

4 Sängplatser
1 Sovrum
1 Dubbelsängar
1 Badrum
0 Våning nr.
1 Bäddsoffor
50 Storlek m2
Möblerat
TV
Internet
Dusch
  Typ: Lägenhet

Köks faciliteter

Utrustat kök
Diskmaskin
Kylskåp
Ugn

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Andra semesterboenden

mh92949
mh84032
mh8397
mh92951
mh92952
mh92953