Vacker semesterlägenhet på Bornholm

  • Lägenhet
  • 3 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till en oförglömlig upplevelse i vår nyrenoverade semesterlägenhet, belägen vid charmiga Arnager Røgeri på pittoreska Bornholm.

Kliv in i Ferielejdur Ålen, som är en pärla i ett av de mest idylliska husen med en vacker uppdelning i sex unika enheter. Denna lägenhet, som sträcker sig över 30 kvadratmeter, erbjuder en underbar atmosfär och en sann oas av komfort.

Låt tankarna slå sig ner i det lilla men mysiga sovrummet, där en dubbelsäng väntar på att omfamna dig. Ett lyxigt och rymligt badrum inbjuder till avkoppling och välbefinnande, där du kan skämma bort dig själv efter en dag av spännande äventyr.

Kliv in i det inbjudande vardagsrummet där en mängd komfort väntar. Slå dig ner på den mjuka bäddsoffan och låt drömmarna flöda, eftersom det finns utrymme att förse en lycklig gäst med ytterligare bekvämt boende. Den 55 tums smarta TV:n ger dig möjlighet till underhållning och avkoppling efter en dag full av upplevelser.

I det välutrustade pentryt hittar du allt du behöver för att laga små, utsökta måltider. Förvara färskvaror i kylen och njut av en god måltid i den mysiga matsalen där det finns plats för tre.

Upplev även den bekväma känslan av bekväma stolar, där du kan koppla av och låta dagens intryck sjunka in.

Medan du är på plats kan du njuta av möjligheten att utforska den gastronomiska världen i vår restaurang och unna dig läckerheter från vår fiskbutik, som lockar smaklökarna med färska delikatesser.

För naturälskare och strandentusiaster ligger lägenheten nära en av områdets charmigaste stränder med fin, vit sand. Denna barnvänliga strand inbjuder dig att leka och koppla av längs kusten.

Oavsett om du vill unna dig god mat, utforska Bornholms naturliga skönhet eller njuta av lugna stunder vid stranden är Apartment Ålen den idealiska utgångspunkten för din vistelse i Arnager. Här kan du skapa minnen som varar och en semesterupplevelse du kommer att minnas länge.

Avstånd

  Strand: 1 km
  Shopping: 6 km

Inomhus faciliteter

3 Sängplatser
1 Sovrum
1 Dubbelsängar
1 Badrum
1 Bäddsoffor
30 Storlek m2
Möblerat
TV
Internet
Dusch
  Typ: Lägenhet

Köks faciliteter

Kylskåp

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Andra semesterboenden

mh92950
mh92949
mh84032
mh92952
mh92953
mh92954