Renoverad semesterlägenhet på Bornholm

4.3
(3 reviews)
  • Lägenhet
  • 3 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till en nyrenoverad semesterlägenhet på 30m2, en undangömd pärla vid vackra Arnager Røgeri på Bornholm.

Gå in i Markrellen Holiday Apartment, som hittar sin plats i det charmigaste huset bland sex unika lägenheter. Här öppnas dörren till en liten oas av komfort och stil. Den välkomnande atmosfären erbjuder ett smakfullt inrett vardagsrum, där en 55-tums smart-TV inbjuder till underhållning och avkoppling. Föreställ dig att mysa på den mjuka bäddsoffan och låta tankarna flöda, eller kanske ladda om i den lilla mysiga matkroken med plats för tre, som bjuder in till intima måltider och samtal.

Det välutrustade pentryt låter dig skapa läckra små rätter, medan ett rymligt badrum erbjuder en underbar förfriskning efter en dag av äventyr. Gå in i det lilla sovrummet, där en bekväm dubbelsäng väntar för att möta dig i drömlandet.

Under dagen drar Arnagers hisnande strand med sin mjuka vita sand och lugna svallande vågor in dig. En perfekt lekplats för barn och ett paradis för solbadare och strandlejon. Här kan du skapa oförglömliga stunder och känna sanden mellan tårna samtidigt som du låter solens strålar smeka din hud.

Se också fram emot de kulinariska upplevelserna som väntar precis utanför dörren. På plats hittar du en utsökt restaurang som lockar med smakupplevelser utöver det vanliga, samt en fiskbutik där du kan låta dig lockas av havets skatter.

Området kring Arnager Røgeri är en skattkammare av upplevelser. Gå på vandringar och utforska den storslagna naturen, besök lokala hantverkare, eller kliv in i Bornholms historia på de närliggande museerna. Belägen så nära är den gamla staden Gudhjem med sin karaktäristiska hamn, mysiga gator och spännande butiker också värd att utforska.

Njut av dagarna i semesterlägenhet Markrellen som din perfekta utgångspunkt för att upptäcka det bästa av Bornholm. Här väntar inte bara en inbjudande oas, utan också en värld av äventyr och skönhet som väntar på att utforskas.

Avstånd

  Strand: 1 km
  Shopping: 6 km

Inomhus faciliteter

3 Sängplatser
1 Sovrum
1 Dubbelsängar
1 Badrum
1 Bäddsoffor
30 Storlek m2
Möblerat
TV
Internet
Dusch
  Typ: Lägenhet

Köks faciliteter

Kylskåp
Pentry

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Andra semesterboenden

mh92951
mh92950
mh92949
mh92953
mh92954
mh93466