Renoverad semesterlägenhet på Bornholm

  • Lägenhet
  • 3 Sängplatser
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Välkommen till Arnager Røgeris förtrollande värld på Bornholm, där denna nyrenoverade semesterlägenhet, Rejen, sträcker sig över 30m² och öppnar dörren till en oförglömlig semesterupplevelse.

I hjärtat av detta charmiga komplex, som rymmer 6 unika lägenheter, hittar du Holiday Rejen. Detta hemtrevligt inredda utrymme erbjuder en perfekt kombination av komfort och estetik. Kliv in i en värld av raffinerad mysighet, där varje kvadratmeter har noggrant designats för att skapa den ultimata semesteroasen.

Lägenhetens välproportionerade sovrum inbjuder till vilsamma drömmar, medan det rymliga badrummet omfamnar dig med lyx och bekvämlighet. I det mysiga vardagsrummet hittar du inte bara en bekväm bäddsoffa som rymmer en annan äventyrlig själ, utan också en 55-tums smart-TV som inbjuder dig att sjunka in i din favoritunderhållning.

Det lilla pentryt, gömt i ett hörn, är utrustat för att uppfylla dina gastronomiska önskemål. Ett kylskåp, en intim matplats och de mest bekväma stolarna skapar den perfekta miljön för dina kulinariska upplevelser, som kan avnjutas av upp till tre personer.

Men upplevelsen stannar inte vid tröskeln. Arnager Røgeri omfamnar dig med sitt kulinariska universum, där du kan utforska en rad smakupplevelser i restaurangen och fylla på med lokala delikatesser i den tillhörande fiskbutiken.

Och låt oss inte glömma den omgivande skönheten - stranden ligger bara en kort promenad bort. Denna paradisiska kustlinje inbjuder till lek och avkoppling i den fina vita sanden som är lika barnvänlig som hisnande. Vakna till morgonljuset som dansar på vågorna och dyk ner i det azurblå vattnet för att skapa oförglömliga minnen.

Semesterlägenhet Rejen vid Arnager Røgeri ger dig inte bara ett fritidshus; det ger dig en entrébiljett till en värld av smak, avkoppling och naturskönhet. Sätt kurs mot denna charmiga oas på Bornholm, där varje ögonblick blir en skatt som varar.

Avstånd

  Strand: 1 km
  Shopping: 6 km

Inomhus faciliteter

3 Sängplatser
1 Sovrum
1 Dubbelsängar
1 Badrum
1 Bäddsoffor
30 Storlek m2
Möblerat
TV
Internet
Dusch
  Typ: Lägenhet

Köks faciliteter

Kylskåp
Pentry

Lämpligt för

  Rökning: Rökning ej tillåtet
  Husdjur kan tillåtas: Ja

Andra semesterboenden

mh92952
mh92951
mh92950
mh92954
mh93466
mh95152