Företagsboende

Vi har en lång erfarenhet med att hjälpa företag, särskilt inom bygg och anläggningsbranschen med inkvartering för anställda. Med vårt mycket stora utbud av sommarhus och semesterboenden betyder att vi ofta kan hitta sängplatser både i städer och på landsbygden som ert företag behöver. Vi hanterar all administration och vi sammanställer ett inkvarteringspaket baserat på era specifika önskemål om pris och plats.

Då vi erbjuder ett komplett utbud från ett stort antal uthyrningsbyråer kan vi alltid ge det bästa utbudet på marknaden. Vi är vana att samarbeta med allt från multinationella företag till småföretag och kundrelationerna är långvariga.

 

Trine Kollner, HR-manager DMA International
Med Campaya.dk har vi oftast möjlighet att inkvartera våra medarbetare för för 100-200 kr per natt i ett sommarhus. Det betyder en stor besparing för oss då en hotellövernattning lätt kan kosta upp till 1000 kr.

Anders Hugo-Persson, Projektleder Strukton Rail
Vi är glada för att samarbeta med Campaya.dk som alltid kan hjälpa till att hitta en bra inkvarteringslösning. Också när vi är i behov av många sängplatser. Våra medarbetare är nöjda med den hemtrevliga och avslappnande stämning som man lätt känner i ett sommarhus. Det skapar ett bättre samarbete och minskar saknaden till familjen.